Manja slova Veća slova RSS

Pitajte potpredsjednika Vlade

>

Održana Centralna javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.

Održana Centralna javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.
Datum objave: 17.06.2016 11:19 | Autor: Služba za odnose s javnošću / MIDT

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije organizovalo je danas Centralnu javnu raspravu o Nacrtu strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. 

U uvodnom dijelu Centralne javne rasprave prisutnima se obratio potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović, dok je sekretarka Ministarstva mr Sandra Veličković upoznala prisutne sa detaljima Nacrta strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.

                           
                                               
Video: Izlaganje sekretarke ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije Sandre Veličković
                         
Javnoj raspravi su prisustvovali predstavnici državnih organa, instutucija i nevladinog sektora. Od strane prisutnih je dato više korisnih komentara i sugestija na predloženi Nacrt strategije. Ministarstvo će, u skladu sa propisima, pripremiti Izvještaj sa javne rasprave. Podsjećamo zainteresovane subjekte da Javna rasprava traje do 4. jula, te da sugestije, predloge i komentare na Nacrt strategije mogu dostaviti Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45, 81 000 Podgorica i na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.